Spreken bij uitvaart

Bloem

Een afscheid met betekenis

Afscheid nemen van een dierbare is vaak een ingrijpende aangelegenheid. Belangrijk bij het afscheid is dat er recht wordt gedaan aan de wensen van de dierbare en van de nabestaanden. Dan wordt ondanks verdriet het afscheid waardevol en van betekenis.

Wat kan ik voor u doen?

U als nabestaande bent op zoek naar hulp om de uitvaart persoonlijk vorm te geven. Het kan ook zijn dat u op dit moment iemand van dicht nabij verzorgt waarvan u binnenkort afscheid moet nemen. Ik kan u helpen in het gesprek over de uitvaart en deze daarna ook leiden.

Ik sta klaar voor iedereen vanuit welke achtergrond dan ook. Ook ben ik eigen met de Nederlandse én de Fryske taal. In voorkomende gevallen kan ik ook helpen bij het verzorgen van een kerkelijke ceremonie in de vorm van een uitvaartdienst (zie kopje uitvaartdienst).